ίντερνετ info.gr Τα πάντα για το ίντερνετ ή διαδίκτυο αν το προτιμάτε έτσι.
Καταχώρηση .gr domain names - Δωρεάν hosting
 ΑΡΧΙΚΗ | ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
DOMAIN NAME - ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ

DOMAIN NAME - ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ

.gr

.com

.eu

 

Ελληνικά Domain Name - Ονόματα ιστοχώρου

Το domain name είναι το όνομα που γράφουμε στην μπάρα του explorer ώστε να μπορέσουμε να επισκεφτούμε ένα site. Για κάθε website είναι μοναδικό. Είναι η εφαρμογή μιας ιδέας του πανεπιστημίου του Wisconsin, που δημιούργησε το Domain Name System (DNS) το 1983, που έκανε τη ζωή των χρηστών του ίντερνετ πιο εύκολη, γιατί δεν χρειάζεται πια να θυμούνται αριθμούς IP, αλλά ένα όνομα με λατινικούς χαρακτήρες (ή και πρόσφατα με τους τοπικούς χαρακτήρες κάθε γλώσσας).

Το domain name έχει τη μορφή www.όνομα.κατάληξη (π.χ www.internetinfo.gr ). Η διάφορες καταλήξεις έχουν δημιουργηθεί για κατηγοριοποιήσουν τα διάφορα website και τι περιεχόμενο τους (παράδειγμα η κατάληξη .gr για site από την Ελλάδα ). Αλλά αυτός ο κανόνας δεν ισχύει πάντα. Για την καταχώρηση ενός domain name πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον καταχωρητή domain name, που και στην Ελλάδα για τα .gr ονόματα, είναι ιδιωτικές εταιρείες. Η καταχώρηση γίνεται για δύο χρόνια και το κόστος είναι ανάλογο με την εταιρεία. Πάντως ο ανταγωνισμός της ελεύθερης αγοράς όπως ήταν λογικό έριξε τις τιμές και από 52 ευρώ που ήταν η τιμή που χρέωνε το πανεπιστήμιο της Κρήτης - που ήταν ο πρώτος καταχωρητής - για δύο χρόνια, υπάρχουν πια τιμές γύρω στα 20 ευρώ.

Για μια από τις πιο αξιόπιστες και φθηνές λύσεις στην ελληνική αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της 4gr.net που είναι ένας από τους εγκεκριμένους καταχωρητές ονομάτων με κατάληξη .gr. Μαζί με την καταχώρηση του domain προσφέρει και μοναδικές δωρεάν υπηρεσίες, όπως την δωρεάν φιλοξενία των ιστοσελίδων σας μέχρι 100ΜΒ (ναι είναι αλήθεια!!!) που ανεβάζουν την υπεραξία της καταχώρησης και του domain σας.

Καταχωρήστε τώρα το δικό σας domain πατώντας εδώ!!

DOMAIN NAME - ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2009 © INTERNETINFO .GR