ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 ΑΡΧΙΚΗ | ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Διαδικτυακό πολυκατάστημα

 

Links

www.marketinfo.gr

Πασχαλινά δώρα

Επιχειρηματικά δώρα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα

 

Αν και από την άποψη των πωλήσεων μέσω ίντερνετ μεγάλη άνοδο έχει τα τελευταία χρόνια το eBay.com, που επιτρέπει σε ανθρώπους από όλο το κόσμο να πουλάνε τα προιόντα τους. Μάλιστα πρόσφατα ξεπέρασε σε επισκέψιμότητα το amazon.com και ίσως θα έπρεπε αυτό να θεωρούμε το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα, αν και δεν έχει τη μορφή που έχουμε συνηθίσει.

www.ebay.com

υπηρεσίες ίντερνετ

Διαδικτυακό πολυκατάστημα

Οι πωλήσεις αγαθών μέσω ίντερνετ έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις προτιμούν για πάρα πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι σίγουρα οι καλύτερες τιμές που μπορεί κάποιος να βρει σε ένα πολυκατάστημα του ίντερνετ. Και είναι λογικό, όταν η εταιρία που διαθέτει το πολυκατάστημα έχει μειώσει το λειτουργικό της κόστος, να μπορεί να προσφέρει τα προιόντα σε συμφέρουσες τιμές.

Πολύ σημαντικό όμως σε ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα είναι και το εύρος των πληροφοριών που προσφέρει στον επισκέπτη του ιστοχώρου του. Όσο πιο πλούσιες είναι οι πληροφορίες που δίνει (πίνακες με χαρακτηριστικά , φωτογραφίες, δοκιμές) τόσο πιο ευχάριστη κάνει την περιήγηση του πιθανού πελάτη. Όσες πιο πολλές απορίες μπορέσει να του λύσει, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει και την πώληση.

Ένας ακόμη παράγοντας που είναι πάρα πολύ σημαντικός σε ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα, είναι η επαφή με τον πελάτη. Στο ίντερνετ αυτό αναφέρεται συνήθως στις δυνατότητες επικοινωνίας που έχει κάποιος ενδιαφερόμενος με το τμήμα εξηπηρέτησης πελατών, αλλά και τους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε απορία - αίτημα του πελάτη ή του πιθανού πελάτη. Ένα άψογο τμήμα εξυπηρέτησης χτίζει σταθερούς δεσμούς εμπιστοσύνης και μια ευχαριστημένη βάση πελατών

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

YFES.COM

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ένα ξεχωριστό ελληνικό κατάστημα στο ίντερνετ όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες σε προσιτές τιμές. Δώρα με στυλ και άποψη.

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

AMAZON.COM

 

To amazon.com είναι σαφώς το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα. Έχει κατορθώσει για πολλά χρόνια και με πολλά σκαμπανεβάσματα να κρατήσει αυτή τη πρωτιά. Πολύ δύσκολα κάποιο άλλο online πολυκατάστημα θα μπορέσει να το ξεπεράσει. Στην ελλάδα φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει το e-shop.gr και το shop21.gr αλλά είναι δύσκολο ακόμη για κάποιον να πει με σιγουριά ποιό είναι το μεγαλύτερο ελληνικό διαδικτυακό πολυκατάστημα.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

2005-2007 © INTERNETINFO .GR