ίντερνετ info.gr Τα πάντα για το ίντερνετ ή διαδίκτυο αν το προτιμάτε έτσι.
 ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
13

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ

 

 

 

www.internetinfo.gr

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ/ΜΑΣ/ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ίντερνετ και Ταξίδια

Πρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα και σκέφτομαι ότι καλό το ίντερνετ με τις ανεξάντλητες πληροφορίες του, αλλά το ελληνικό καλοκαίρι με το φως του και τις ατελείωτες παραλίες του καλύτερο! Αναρωτιέμαι, άλλαξε καθόλου τα καλοκαίρια μας το ίντερνετ; ( την απελπισμένη αναζήτηση μπρίζας για να φορτίσω τον φορητό υπολογιστή σε κάμπινγκ ή το σκαρφάλωμα σε απότομους γκρεμούς για να έχει σήμα η connect card, δεν τα θεωρώ σημαντικές αλλαγές, γιατί τα είχαμε μάθει ήδη τα κόλπα με τα κινητά τηλέφωνα).

Τι άλλαξε σημαντικά με τον ερχομό του ίντερνετ στα καλοκαιρία μας; Μα φυσικά ο τρόπος που κάνουμε διακοπές και ταξιδεύουμε. Παλιά οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούσαν να προγραμματίζονται μέσα από τις διάφορες προτάσεις των φίλων μας. Α παιδιά εγώ πέρυσι πήγα στα Κύθηρα, εκεί θα μείνετε, εκεί θα κολυμπήσετε, εκεί θα φάτε, εκεί θα πιείτε αυτά θα δείτε και τέλος. Μετά ήρθαν τα Life Style περιοδικά. ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ! Πήγαινες λοιπόν και εσύ στα Κουφονήσια μιας που ήταν must (μετά από μια 15ωρη κρουαζιέρα στο Αιγαίο) και έτσι και ακυρωνόταν κάνα δύο δρομολόγια μπορεί να έλεγες το νερό νεράκι. Κάποιοι πιο οργανωμένοι άφηναν τον προγραμματισμό των διακοπών τους σε κάποιο τουριστικό γραφείο. Να τα φυλλάδια, να τα προγράμματα, να τα εξωτερικά, να και ο ταξιδιωτικός σάκος δώρο. Όλα καλά!

Όμως πέστε μου υπάρχει περίπτωση να πάει κανείς διακοπές στις μέρες μας χωρίς να τις googlάρει προηγουμένως; Πρώτα από όλα οι διακοπές μέσω google αποτελούν ένα σπουδαίο πεδίο ονειροπόλησης ακόμη και στην περίπτωση που δεν δικαιούστε φέτος άδεια. ( Δοκιμάστε αυτό ). Βέβαια αυτό που κάνει το ίντερνετ μοναδικό εργαλείο για τον προγραμματισμό των διακοπών πέρα από την παροχή πληροφοριών, φωτογραφιών και χαρτών, είναι οι πάρα πολλές εφαρμογές που υπάρχουν για να κλείσει κανείς από αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέχρι να νοικιάσει όχημα, ξενοδοχείο ή δωμάτιο.

 

Μια από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μου είναι το ξενοδοχεία info.gr μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και σε άλλες 15 γλώσσες σε συνεργασία με την bookingcom. Με τα μοναδικά της εργαλεία αναζήτησης, μπορείτε να ψάξετε για ξενοδοχείο ανάμεσα σε 10000 προορισμούς και πάνω 80000 ξενοδοχεία σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να ορίσετε παραμέτρους και πέρα από τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, όπως την απόσταση από συγκεκριμένα σημεία και γενικά πέρα από ότι με βόλεψε να κλείσω ξενοδοχείο σε κάποια τελευταία ταξίδια μου, είναι και ένα ευχάριστο παιχνίδι στο ίντερνετ, ειδικά όταν διαπιστώνεις πόσο φθηνές μπορεί να είναι οι διακοπές σε κάποια μέρη στο εξωτερικό. Όσο για την Ελλάδα, φέτος σας έχω τη δική μου πρόταση. Κεφαλονιά! Είναι πανέμορφη!

Κεφαλονιά

φυσικά και για τα υπόλοιπα Ιόνια νησιά

Κέρκυρα

Λευκάδα

Ζάκυνθος

και ρίξτε και μια ματιά σε κάποια από τα site μας για τα νησιά στις Κυκλάδες

Μύκονος

Σαντορίνη

Πάρος

Νάξος

Μήλος

Σύρος

Τήνος

τα Δωδεκάνησα

Ρόδος

Κως

Πάτμος

Αλλά και για άλλους προορισμούς

Άρτα

Πρέβεζα

Αθήνα

Αίγινα

Κρήτη

Κύπρος

Αλλά και το website μας το αφιερωμένο στα ξενοδοχεία της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου

Ξενοδοχεία στο ίντερνετ

Γιατί ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο ίντερνετ είναι ο ανεξάντλητος πλούτος πληροφοριών που μπορεί κάποιος να βρεί για ένα τόπο στον οποίο πρόκειτε να τα ταξιδέψει. Από ειδικά website που ασχολούνται με τα ταξίδια και τις διακοπές, μέχρι τα blog των κατοίκων αυτού του τόπου.

Το ίντερνετ info.gr σας εύχεται Καλό καλοκαίρι 2008!

O webmaster του internetinfo

01/06/2008

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2010 © INTERNETINFO .GR