ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Διαφήμιση στο ίντερνετ

Για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί για την διαφήμιση σας στο ίντερνετ, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε ή να λύσουμε τις απορίες σας.

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Σύμβουλος Διαφήμισης στο ίντερνετ

INTERNETINFO

infointernetinfo.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ BANNER

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ TEXT LINK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ E-MAIL

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ Ε-ΖΙΝΕ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ POP UP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ NEWSLETTER

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ PORTAL

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΑ WEBSITE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ένας μεγάλος διαφημιστικός κλάδος και με εκρηκτική ανάπτυξη. Στα επόμενα χρόνια θα γνωρίσει μεγάλες δόξες και θα ανταγωνιστεί πολύ έντονα, όλα τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Αυτό θα συμβεί γιατί έχουμε όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη του ίντερνετ, γιατί οι χρήστες του ίντερνετ πολλαπλασιαζόνται με μεγάλους ρυθμούς, αλλά και για το πιο σημαντικό. Γιατί η διαφήμιση στο ίντερνετ έχει την μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το πόσο κοστίζει.

Αν χρειάζεστε σύμβουλο για τη διαφήμιση σας στο ίντερνετ, το Internetinfo είναι στη διάθεση σας.

Θα σας συμβουλεύσουμε για την πιο αποδοτική και συμφέρουσα διαφήμιση με τον πιο ταιριαστό για την εταιρία σας τρόπο.

INTERNETINFO.GR

ΑΣΙΘΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

WEBMASTER - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΗΛ. 2105745625

 

ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MARKETING

ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ίντερνετ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η Διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ένας κλάδος με τεράστια ανάπτυξη. Όλο και περισσότερες εταιρίες αυξάνουν το ποσοστό των χρημάτων που διαθέτουν για τη διαφήμιση των προιόντων ή των υπηρεσιών τους στο ίντερνετ. Οί λόγοι είναι προφανείς. Η χρήση του ίντερνετ από όλο και περισσότερους ανθρώπους, αναγκαστικά οδηγεί τις εταιρίες να ενδιαφέρονται για τη διαφήμιση τους στο ίντερνετ.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρουσιαστεί μια διαφήμιση στο ίντερνετ. Μερικούς από αυτούς θα σας παρουσιάσουμε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ BANNER

Από τους κλασικούς τρόπους για να τρέξει μια διαφήμιση στο ίντερνετ. Όμως η απόδοση αυτού του τρόπου δεν είναι ξεκάθαρη. Στην ουσία βοηθάει την εταιρεία που το χρησιμοποιεί να κάνει αναγνωρίσιμο το όνομα της, αν το χρειάζεται, αλλά πολύ δύσκολα θα οδηγηθεί ο χρήστης να κάνει κλίκ banner. Τα κλικ σε σχέση με τις εμφανίσεις είναι πολύ λίγα για τα banner τώρα πιά. Ο σημαντικότερος λόγος είναι γιατί ο χρήστης του ίντερνετ τα έχει συνηθίσει και έτσι δύσκολα του κάνουν εντύπωση και ακόμα πιο δύσκολα κάνει κλικ επάνω τους.

Σημαντικοί παράγοντες απόδοσης σε μια διαφήμιση με banner είναι: Α) Η σχεδίαση του ίδιου του banner. Άλλα banner αποδίδουν καλύτερα, άλλα όχι. Β)Σε ποιό τμήμα της ιστοσελίδας εμφανίζεται. Προτιμότερο είναι η όποια διαφήμιση να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Γ) Η απόδοση εξαρτάται και με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που εμφανίζεται η διαφήμιση. Όσο πιο σχετική είναι η ιστοσελίδα και τα banner που εμφανίζονται σε αυτή, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προσελκύσει η εταιρεία το ενδιαφέρον των χρηστών - επισκεπτών του ίντερνετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ TEXT LINK

Αυτή η διαφήμιση έχει την ίδια λειτουργία στο ίντερνετ με το banner. Η διαφορά είναι ότι αντί για κάποιο γραφικό, έχει ένα μικρό κείμενο - περιγραφή και link για την ιστοσελίδα που επιθυμείτε. Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να τρέξετε τη διαφήμιση σας σε καταλόγους, θεματικά website και στα προγράμματα διαφήμισης των μηχανών αναζήτησης. Το google με τα προγράμματα adsence και Adwords, έφερε πραγματική έκρηξη σε αυτό το τρόπο διαφήμισης και έδειξε το δρόμο σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους.

ΕΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ BANNER Η ΜΕ TEXT LINK;

Το πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο ίντερνετ με banner εξαρτάται από το συγκεκριμένο πακέτο και την κάθε συμφωνία. Οι τρόποι πληρωμής για μια διαφήμιση με banner είναι πολλοί. Ο καθένας έχει τα προτερήματα και τα μειωνεκτήματα του.

Κόστος ανά χιλιάδα εμφάνισης. O διαφημιζόμενος πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε 1000 εμφανίσεις του banner του.

Κόστος ανα κλίκ. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει όχι με το πόσες φορές εμφανίστηκε το banner του, αλλά με το πόσα κλίκ έγιναν στο banner του. Είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος κοστολόγισης καθώς είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις πόσο αποδίδει η διαφήμιση.

Κόστος ανα πώληση. Είναι κι αυτός ένας τρόπος που είναι συνηθισμένος. Είναι ο καλύτερος για τον πελάτη γιατί πληρώνει μόνο για τις εξακριβωμένες πωλήσεις που κάνει μέσω του συγκεκριμένου banner. Η συγκεκριμένη διαφήμιση στο ίντερνετ είναι πολύ διαδεδομένη. Ο διαφημιστής πληρώνεται ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε πώληση ή με ένα ποσοστό από το σύνολο των πωλήσεων.

Για το text link από την άλλη η πληρωμή συνήθως γίνεται ανάλογα με τα κλίκ ή με ένα μηνιαίο ή ετήσιο κόστος, ειδικά σε αρκετές περιπτώσεις όταν η διαφήμιση στο ίντερνετ με text link τοποθετηθεί σε ιστοσελίδα με μεγάλο page rank ή μεγάλη επισκεψιμότητα.

ΧΟΡΗΓΙΑ - ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας έμμεσος τρόπος διαφήμισης αλλά πολύ σημαντικός για την εικόνα της εταιρίας σας είναι το να στηρίζετε οικονομικά κάποιο website που είναι δημοφιλές ώστε να σας αναφέρουν σαν χορηγό στις κεντρικές τους ιστοσελίδες. Όσο πιο σημαντικό είναι αυτό το website και όσο περισσότερες επισκέψεις έχει από πιθανούς πελάτες σας, τόσο αποδοτικότερη είναι και η χορηγία - διαφήμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Το GOOGLE προσφέρει ελκυστικά πακέτα για διαφήμιση στο ίντερνετ και σε διαφημιστές ιδιοκτήτες website και σε διαφημιζόμενους. Οι λέξεις adsence kai adwords έχουν γίνει η απόλυτη έκφραση για την στοχευμένη διαφήμιση στο ίντερνετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ PORTAL

Το in.gr προσφέρει προβεβλημένες καταχωρήσεις στο στυλ του google στο επάνω μέρος των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης του. InClicks ονομάζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σας δίνει πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων για την καμπάνια σας στο ίντερνετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ NEW MEDIA

Εκτός από το google όλες οι μεγάλες εταιρίες που διαχειρίζονται μηχανές αναζήτησης, portal ή υπηρεσίες με πολλούς χρήστες προσφέρουν τα δικά τους ανταγωνιστικά πακέτα. Μάλιστα το yahoo και το msn από καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα αντίστοιχο του google.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

INTERNETINFO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO, SEM ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ MARKETING

ΑΣΙΘΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

e-mail: infointernetinfo.gr

Τηλέφωνο 210 5745625

Για την διαφήμιση σας στο ίντερνετ και γενικά για την προβολή της εταιρεία σας μπορούμε να σας προσφέρουμε

Κατασκευή ιστοσελίδων

Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Φωτογραφίσεις χώρων και προιόντων

Βιντεοσκοπήσεις

ΕΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ WEBSITE ΤΟΥ INTERNETINFO.GR

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

 

2005-2012 © INTERNETINFO .GR