ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Λέξεις Κλειδιά
 ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΑΣΙΘΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΤΗΛ. 2105745625

ΚΙΝ. 6982365840

 

Λέξεις Κλειδιά

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ - ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Οι μηχανές αναζήτησεις και τα φυσικά ή τα προβεβλημένα επί πληρωμή αποτελέσματα τους, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης στο ίντερνετ. Όμως και στις δύο αυτές περιπτώσεις το σημαντικότερο όλων είναι, οι λέξεις κλειδιά στα οποία στηρίζεται η στρατηγική της προβολή σας στο ίντερνετ, να είναι προσεκτικά επιλεγμένες.

Ως λέξεις κλειδιά αναφέρουμε τις όποιες λέξεις χρησιμοποιούν οι χρήστες του ίντερνετ στις αναζητήσεις τους στις μηχανές αναζήτησης. Οι αναζητήσεις στο ίντερνετ γίνονται όλο και πιο σύνθετες γιατί ο χρήστης που αποκτάει τριβή με τις αναζητήσεις, σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι όσο πιο εξειδικευμένη είναι η αναζήτηση που θα κάνει, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα βρει αυτό που ακριβώς ψάχνει. Αρκεί να χρησιμοποιήσει τις σωστές λέξεις κλειδιά που θα του φέρουν τα πιο ταιριαστά με αυτό που ψάχνει αποτελέσματα. Έτσι πολλές φορές πρέπει να μιλάμε για συνδυασμούς από λέξεις κλειδιά ή και για φράσεις κλειδιά.

Η στρατηγική προβολής στο ίντερνετ ξεκινάει πρώτα από όλα σχηματίζοντας ένα κατάλογο με λέξεις και φράσεις κλειδιά που είναι σχετικές με τα προιόντα, τις υπηρεσίες ή τις δραστηριότητες που θέλουμε να προβάλουμε στο ίντερνετ. Όταν σχηματίσουμε αυτόν τον κατάλογο με τις λέξεις κλειδιά πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον κατάλογο των πραγματικών αναζητήσεων στις κυριώτερες μηχανές αναζήτησης με πρώτη και κύρια την google που είναι η μηχανή αναζήτησης με τους περισσότερους χρήστες.

Λέξεις κλειδιά - Κατάλογοι

To internetinfo σας προμηθεύει με καταλόγους με τις λέξεις κλειδιά από ανάλυση εκατομυρίων αναζητήσεων, που είναι σχετικές με τις δραστηριότητές σας ώστε να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο, είτε τη στόχευση των φυσικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης με την κατασκευή των ιστοσελίδων σας, είτε μια μια πληρωμένη καμπάνια στις μηχανές αναζήτησης.

Κατάλογοι με λέξεις κλειδιά ανα γλώσσα, ανα χώρα , ανά ποσότητα αναζητήσεων ή ανα σχετική αναζήτηση είναι στη διάθεση σας με κόστος που ξεκινάει από 50 ευρώ τον κάθε κατάλογο.

Επικοινωνία και ενημέρωση

Δημήτρης Ασιθιανάκης

ΤΗΛ. 2105745625

ΚΙΝ. 6982365840

 

Αν δοκιμάσετε να κάνετε αναζητήσεις με μια μόνο λέξη κλειδί, τα αποτελέσματα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τις αναζητήσεις που θα κάνετε με δύο, τρεις ή τέσσερις λέξεις κλειδιά. Γιαυτό το λόγο όλο και περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ χρησιμοποιούν περισσότερες από μία λέξεις κλειδιά στις αναζητήσεις τους.

Υπάρχουν διάφορες στατιστικές που δείχνουν πόσες λέξεις κλεδιά χρησιμοποιούν οι χρήστες του ίντερνετ στις αναζητήσεις τους. Όλα τα αποτελέσματα συγκλίνουν στο ίδιο πάνω κάτω συμπέρασμα. Οι αναζητήσεις με μία μονο λέξη κλειδί περιορίζονται περίπου στο 10% των αναζητήσεων. Παρακάτω παραθέτω ένα κατάλογο με τα ποσοστά και τις λέξεις κλειδιά. Ο Κατάλογος είναι σχηματισμένος από τους μέσους όρους προηγμένων ιντερνετικά χωρών αλλά και μέσους όρους από χώρες υπό ανάπτυξη, όπως είναι η δική μας.

Αναζήτηση με 2 λέξεις κλειδιά 35%

Αναζήτησης με 3 λέξεις κλειδιά 25%

Αναζήτηση με 1 λέξη κλειδί 15%

Αναζήτηση με 4 λέξεις κλειδιά 10%

Αναζήτησης με 5 λέξεις κλειδιά 5%

Αναζήτηση με περισσότερες από 5 λέξεις κλειδιά 10%

Τα αποτελέσματα για κάθε χώρα είναι διαφορετικά και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ποσοστά τα συγκεντρώνουν οι αναζητήσεις με 2 λέξεις κλειδιά ενώ οι αναζητήσεις με 3 και 1 λέξεις κλειδιά βρίσκονται περίπου στα ίδια ποσοστά. Όμως όσο ωριμάζει η χρήση και οι χρήστες του ίντερνετ στην Ελλάδα, είναι σίγουρο πως θα κερδίζουν έδαφος οι αναζητήσεις με περισσότερες λέξεις κλειδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Λέξεις Κλειδιά και τη δαφήμιση στο ίντερνετ...

Δημήτρης Ασιθιανάκης

ΤΗΛ. 2105745625

ΚΙΝ. 6982365840

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

2005-2008 © INTERNETINFO .GR