ιντερνετ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3+3
 ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

 

 

www.internetinfo.gr

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ/ΜΑΣ/ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Διαφήμιση στο ίντερνετ.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ένας σημαντικός παράγοντας προόδου. Γιατί αυτή είναι που έχει προσφέρει τα απαραίτητα κεφάλαια σε on line επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ίντερνετ ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν διάφορες χρήσιμες υπηρεσίες για τους χρήστες του ίντερνετ. Δωρεάν ή με χαμηλό κόστος. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι πάνω από 60 δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το google εδώ και χρόνια. Υπηρεσίες και ταυτόχρονα άπειρος χώρος για διαφήμιση, κάτι που έχει κάνει το google να είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση του διαδικτύου.

Στο εξωτερικό με πρωτοπόρες τις Ηνωμένες Πολιτείες , η διαφήμιση στο ίντερνετ έχει αρχίσει να είναι ένα σεβαστό κομμάτι του διαφημιστικού λογαριασμού των εταιρειών. Εδώ στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Οι περισσότερες εταιρείες ούτε καν μια ιδέα δεν έχουν για το τι δυνατότητες προβολής προσφέρει το ίντερνετ. Τη βασική ευθύνη γι'αυτό την έχουν κατά την άποψη μου οι διαφημιστικές εταιρείες που οι περισσότερες ούτε έχουν καν καταλάβει τι συμβαίνει και μπροστά σε τι κοσμογονία βρισκόμαστε. Οπότε αδυνατούν να συμβουλεύσουν τους πελάτες τους για τη σωστή προβολή τους στο ίντερνετ.

Από την άλλη έχουμε τα παραδοσιακά διαφημιστικά μέσα που νιώθουν τον έντονο ανταγωνισμό και τις αλλαγές που έρχονται. Όμως αδυνατώντας να γίνουν καλύτερα η ανταγωνιστικότερα το μόνο που κάνουν είναι να δυσφημίζουν το ίντερνετ. Όμως το ίντερνετ είναι μια εγκατεστημένη πραγματικότητα και ένας παράγοντας προόδου που δεν υπάρχει περίπτωση να αναχαιτιστεί η όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξή του, όσο κι αν μερικοί θα το ήθελαν πολύ.

Το ίντερνετ μπορεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις να αποτελέσει την αιχμή προβολής για κάθε είδους επιχείρηση και με κόστος ελάχιστο σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα. Αυτό το κάνει ιδανικό ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της μικρής ελληνικής αγοράς, που δεν έχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια για πολυδάπανες διαφημιστικές καμπάνιες. Ένα σωστά φτιαγμένο website που μάλιστα επιχορηγείτε και από διάφορα προγράμματα του EOMMEX μέχρι και 40% του κόστους, πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημα κάθε μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης. Παρόλη την αργή διάχυση της χρήσης του ίντερνετ στους έλληνες υπάρχουν ήδη εδώ και χρόνια, πολλά παραδείγματα ελληνικών επιχειρήσεων με πετυχημένη στρατηγική προβολής μέσω ίντερνετ.

Δημήτρης Ασιθιανάκης - internetinfo - webmaster and seo consultant - τηλ. 210 5745625 - 6944303397 -

e-mail: infointernetinfo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2007 © INTERNETINFO .GR