ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 

 

 

internet

Webmaster

ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν περίπλοκους μαθηματικούς τύπους για να βαθμολογήσουν την σχετικότητα των ιστοσελίδων για συγκεκριμένες αναζητήσεις. Αυτοί οι μαθηματικοί τύποι λέγονται ranking algorithms. Οι αλγόριθμοι αυτοί είναι τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά στην βιομηχανία των μηχανών αναζήτησης. Οι μεγάλες εταιρείες των αναζητήσεων συνεχώς τους βελτιώνουν ώστε να παράγουν οι μηχανές τους σωστά φυσικά αποτελέσματα αναζητήσεων ώστε να τους προτιμούν οι χρήστες του ίντερνετ.
Όταν μια μηχανή αναζήτησης ανιχνεύει τις ιστοσελίδες σας ώστε να τις τοποθετήσει στην βάση δεδομένων της, αναλύει τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας και τον html κώδικα, βάση του μαθηματικού της τύπου.
Πολλοί ειδικοί καταφέρνουν με πολύ μελέτη και πειραματισμό να καταλάβουν μερικά από τα μυστικά των αλγόριθμων των μηχανών αναζήτησης.
Έτσι ξέρουμε ότι σίγουρα παίζουν ρόλο τα στοιχεία της ιστοσελίδας που σας ανέφερα σε προηγούμενο άρθρο μου αλλά και πολλά άλλα. Όμως σε τι βαθμό συνεισφέρουν στην αξιολόγηση μιας ιστοσελίδας, το ξέρουν μόνο οι προγραμματιστές της μηχανής αναζήτησης.


Ο αλγόριθμος μιας μηχανής αναζήτησης αλλάζει πολύ συχνά όχι μόνο για να βελτιώνεται αλλά και για να μην μπορούν webmasters που έχουν καταλάβει πολλά από τα μυστικά του, να τον χειραγωγήσουν προς όφελος των πελατών τους. Η μηχανές αναζήτησης δεν θέλουν να τις κοροϊδεύουν και θέλουν τα αποτελέσματα τους να είναι όσο το δυνατόν σχετικά, αλλά και φυσικά και να δίνουν λύσεις σε αυτόν που ψάχνει το οτιδήποτε στο ίντερνετ.
Κάτω από αυτό το πρίσμα πολλά μπορεί να κάνει κάποιος για να βγαίνουν οι ιστοσελίδες του ψηλά στις αναζητήσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι το πραγματικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας και αυτό πρέπει να είναι η κύρια φροντίδα του.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2008 © INTERNETINFO .GR