ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

 

internet

Webmaster

SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

Search engines optimization (SEO) ονομάζεται η διαδικασία κατασκευής και ελέγχου των ιστοσελίδων ώστε να είναι κατάλληλες για τις μηχανές αναζήτησης. Χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο ακόμα και αν συμπεριληφθεί η ιστοσελίδα σας στη βάση δεδομένων κάποιας μηχανής αναζήτησης δεν πρόκειται να βγαίνει στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων για τις λέξεις ή τις φράσεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Αυτό καταδικάζει τον ιστοχώρο σας και δεν θα έχει επισκέπτες. Ο στόχος κάθε στρατηγικής προβολής πρέπει να είναι οι ιστοσελίδες σας να είναι στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Σύμφωνα με έγκυρες στατιστικές μόνο το 25% των χρηστών του ίντερνετ κοιτάζουν και στην δεύτερη ή την τρίτη σελίδα των αποτελεσμάτων.
Αυτό σημαίνει ότι αν είστε στην θέση 11 ή πιο πίσω, οι περισσότεροι δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ιστοσελίδα σας.


Με το SEO αυτό που κάνετε στην ουσία είναι να λέτε στις μηχανές αναζήτησης τι αφορά ο ιστοχώρος σας ή ιστοσελίδα σας, ώστε να την τοποθετήσει ψηλά σε σχετικές αναζητήσεις.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2008 © INTERNETINFO .GR