ΑΡΧΙΚΗ | INTERNET | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

SEARCH ENGINES OPTIMIZATION

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

 

internet

Webmaster

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ SEO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Μια ιστοσελίδα αποτελείται από πολλά διαφορετικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνονται στον HTML κώδικα των ιστοσελίδων σας. Από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία οι μηχανές αναζήτησης θα ανεβάσουν ή θα κατεβάσουν τις ιστοσελίδες σας στις σχετικές αναζητήσεις. Σας παραθέτω μερικά από τα στοιχεία που επηρεάζουν την συμπεριφορά των μηχανών αναζήτησης σε σχέση με τις ιστοσελίδες σας.

Τίτλος (title)
O τίτλος μιας ιστοσελίδας είναι το κείμενο που φαίνεται στο επάνω μέρος της μπάρας του explorer και περιλαμβάνεται ανάμεσα στα <title>...</title> tags μέσα στον HTML κώδικα της ιστοσελίδα σας.

Meta keywords
Αυτό το tag σας επιτρέπει να καθορίσετε ποιες λέξεις κλειδιά θεωρείτε εσείς σημαντικές για την ιστοσελίδα σας. Με αυτό το τρόπο ενημερώνετε τις μηχανές αναζήτησης σε ποιες αναζητήσεις πιστεύετε ότι πρέπει να βγαίνει η ιστοσελίδα σας. Το tag αυτό στον HTML κώδικα είναι το <meta name="keywords" content="......"> και οι λέξεις κλειδιά πρέπει να χωρίζονται μεταξύ τους με κόμμα.

Meta description
Αυτό το tag σας επιτρέπει να περιγράψετε την ιστοσελίδα σας.Μερικές μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν αυτή την περιγραφή στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων τους. Οπότε με μια καλή περιγραφή επηρεάζετε τον τρόπο που φαίνεται η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Το tag αυτό στον HTML κώδικα είναι το <meta name="description" content="η περιγραφή της ιστοσελίδα σας">

Κείμενο (Body text)
Το κείμενο που περιλαμβάνει η ιστοσελίδα σας και είναι ορατό στους επισκέπτες. Δεν περιέχει εντολές HTML αλλά είναι πολύ σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης που δίνουν μεγάλη σημασία στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας

Η πρώτη πρόταση στην ιστοσελίδα σας (first body text sentence)
Η πρώτη πρόταση που υπάρχει μετά το tag <body> στον HTML κώδικα της ιστοσελίδας σας ανεξάρτητα που θα φαίνεται στον επισκέπτη σας είναι πολύ σημαντική γιατί μερικές μηχανές αναζήτησης την χρησιμοποιούν σαν περιγραφή της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα τους.

Κύριοι τίτλοι (Headlines)
Οι κύριοι τίτλοι του κειμένου της ιστοσελίδας σας περιλαμβάνονται στο tag <h1>...</h1> στον HTML κώδικα της ιστοσελίδας σας και είναι πολλοί σημαντικοί για μερικές μηχανές αναζήτησης γι'αυτό πρέπει να είναι σχετικοί με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας και με τις αναζητήσεις που πιθανόν σας ενδιαφέρουν.

Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία μιας ιστοσελίδας που λαμβάνουν υπόψιν τους οι μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 100 παράγοντες που επηρεάζουν τη θέση σας στα αποτελέσματα των αναζητήσεων τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά σε επόμενα άρθρα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

2005-2008 © INTERNETINFO .GR